русский english
Технологія масляного бісквіту підвищеної харчової цінності
2014-04-18
Активний до:
2015-04-19
Анотація пропозиції:
Харківський державний університет харчування та торгівлі, що спеціалізується в галузі освітніх послуг та наукових розробок, запропонував технологію виготовлення масляного бісквіту підвищеної харчової цінності з використанням подрібненого ядра насіння соняшника. Університет шукає партнерів для спільної роботи з впровадження технології у виробництво.
Опис пропозиції:
Одним із напрямків підвищення харчової цінності масляних бісквітів є використання в їх технологіях біологічно цінної рослинної сировини. Цінним джерелом корисних речовин (білку, мінеральних речовин, поліненасичених жирних кислот, вітаміну Е та харчових волокон) є олійна сировина регіонального походження – ядро насіння соняшнику. В масляному бісквіті з додаванням ядра насіння соняшнику міститься значна кількість харчових волокон, мінеральних речовин (К, Са, Мg, Na, Р, Fe) і вітамінів. Бісквіт рекомендовано для широких верств населення.
Інновації і переваги пропозиції:
Запропонована технологія дозволяє розширити асортимент завдяки виробництву високоякісної продукції з підвищеними харчовими властивостями. Технологія забезпечена проектом нормативної документації
Додаткова інформація (технічні подробиці)
В запропонованій технології передбачено внесення на стадії приготування напівфабрикатів подрібненого ядра насіння соняшнику з повною заміною вершкового масла.
Технологічні ключові слова:
Технології харчової промисловості; Технологія харчових продуктів
Короткі коди сфер ринкового застосування:
Харчові продукти і напої; Здорова їжа; Продукти харчування повсякденного попиту
Поточна стадія розвитку:
Макет, дослідний зразок
Права інтелектуальної власності:
Патент отриманий
Коментарі, дата і номер патенту, якщо є:
Патент на корисну модель «Спосіб виробництва масляного бісквіту «Полярна ніч»» № 34873 А 23 D 7/02. (Україна). - № u 200803857; Заявл. 27.03.2008; Опубл. 26.08.2008, Бюл. № 16
Тип потрібної співпраці:
Спільна подальша розробка; Випробовування нових застосувань
Тип шуканого партнера:
Підприємства кондитерської промисловості та ресторанного господарства
Сфера діяльності партнера:
Виробництво кондитерських виробів; переробна промисловість; харчова промисловість
Задачі, що стоять перед партнером:
Впровадження технології у виробництво
Країни, яким надається перевага:
Україна
Вид організації:
Установа
Організація / Тип компанії:
Дослідний інститут / Університет
Розмір організації - автора профілю:
> 500 співробітників
Центр, що надав профіль
Харківський державний університет харчування та торгівлі
Виявити зацікавлення
Компанія *
Контактна особа *
Країна *
Місто *
Контактувати за допомогою
Ел.скринька *
Адреса
Індекс
Телефон *
Факс
Повідомлення *
Код *


Copyright © 2008-2013 Електронна платформа UTTN
Copyright © 2013 NTTN, Innovation Network. All Rights Reserved.