русский english
Технологія отримання напівфабрикатів маринованих з гарбуза
2014-01-16
Активний до:
2015-01-17
Анотація пропозиції:
Університет, м. Харків, що спеціалізується в галузі освітніх послуг та наукових розробок, запропонував технологію отримання напівфабрикатів маринованих з гарбуза, що забезпечить збагачення раціону людини на життєво необхідні мікронутрієнти і зниження захворюваності населення. Університет шукає партнерів для впровадження технології у виробництво.
Опис пропозиції:
Запропонована технологія передбачає отримання напівфабрикатів маринованих з гарбуза, а саме напівфабрикату слабокислого (для овочевих та м ясних страв) та напівфабрикату слабокислого десертного (для десертних страв). Напівфабрикати представляють собою шматочки гарбуза в маринаді, які мають підвищений вміст вітамінів та мікроелементів, що дозволяє вживати їх широким верствам населення як продукти профілактичного спрямування.
Інновації і переваги пропозиції:
Запропонована технологія дає можливість отримати багатофункціональний продукт з науково обгрунтованим оптимальним складом рослинної сировини (біофортифікованої) вітчизняної селекції, що дозволить у повній мірі використати сільськогосподарський потенціал країни. У технології пропонується використанням комплексу природних рослинних антиоксидантів, за рахунок чого вдається перешкодити процесам окиснення каротиноїдів гарбуза у процесі технологічної обробки. Технологія передбачає використання лише натуральної сировини.
Додаткова інформація (технічні подробиці)
На продукцію отримано санітарно-гігієнічний висновок та затверджено в установленому порядку нормативно технічну документацію (пакети ТУ, ТІ):
ТУ У 15.3-01566330-240:2010 «Напівфабрикати мариновані з гарбуза. Технічні умови»
Технологічні ключові слова:
Сільськогосподарська техніка / технологія; Технології харчової промисловості; Технологія харчових продуктів; Якість та безпека харчових продуктів; Методи безпечного виробництва
Короткі коди сфер ринкового застосування:
Харчові продукти і напої; Здорова їжа; Продукти харчування повсякденного попиту
Поточна стадія розвитку:
Промисловий зразок
Права інтелектуальної власності:
Патент отриманий
Коментарі, дата і номер патенту, якщо є:
Отримано авторське свідоцтво «Способ производства маринованой тыквы»
Тип потрібної співпраці:
Спільна подальша розробка; Адаптація до потреб замовника; Адаптація технології на нові матеріали; Зміна існуючих технологій (установок, процесів.) потенційного партнера; Розробка і виготовлення на замовлення; Технічне консультування; Контроль якості
Тип шуканого партнера:
Овочепереробні підприємства
Сфера діяльності партнера:
Переробна, харчова промисловість
Задачі, що стоять перед партнером:
Впровадження технології у виробництво
Країни, яким надається перевага:
Україна, Росія, Євросоюз
Вид організації:
Установа
Організація / Тип компанії:
Дослідний інститут / Університет
Розмір організації - автора профілю:
> 500 співробітників
Центр, що надав профіль
Харківський державний університет харчування та торгівлі
Виявити зацікавлення
Компанія *
Контактна особа *
Країна *
Місто *
Контактувати за допомогою
Ел.скринька *
Адреса
Індекс
Телефон *
Факс
Повідомлення *
Код *


Copyright © 2008-2013 Електронна платформа UTTN
Copyright © 2013 NTTN, Innovation Network. All Rights Reserved.