русский english
Технологія отримання овочево-сиркових паст підвищеної біологічної цінності з холестеринзнижуючим ефектом
2014-01-15
Активний до:
2015-01-16
Анотація пропозиції:
Університет, м. Харків, що спеціалізується в галузі освітніх послуг та наукових розробок, запропонував технологію отримання овочево-сиркових паст на основі білих коренеплодів (петрушки, пастернаку, селери) підвищеної біологічної цінності, що забезпечить збагачення раціону людини на продукти збалансовані за вмістом білка, жиру та вуглеводів, з низькою енергетичною цінністю та холестеринзнижуючим ефектом. Університет шукає партнерів для впровадження технології у виробництво.
Опис пропозиції:
Інноваційною технологією виробництва молочних продуктів є створення сиркових виробів з овочевими наповнювачами, що дає можливість отримання продуктів здорового харчування, до яких відносяться розроблені овочево-сиркові пасти. Жирнокислотний склад нових овочево-сиркових паст характеризується збалансованим рівнем ненасичених, мононенасичених та поліненасичених жирних кислот, з раціональним балансом також між ω-6 та ω-3. Нові пасти мають холестеринзнижуючу дію за рахунок високого вмісту біологічно активних фітостеролів.
Інновації і переваги пропозиції:
Запропонована технологія дає можливість отримати екологічно чисті овочево-сиркові пасти функціонального призначення з високими органолептичними властивостями та науково обгрунтованим оптимальним складом, низькою енергетичною цінністю та холестеринзнижуючим ефектом на основі знежиреного сиру та рослинної сировини вітчизняної селекції, яка піддається спеціальній обробці з метою зниження вмісту токсичних речовин та стабілізації природного кольору, що дозволяє у повній мірі використати сільськогосподарський потенціал країни. Технологія передбачає використання лише натуральної сировини.
Додаткова інформація (технічні подробиці)
На продукцію отримано санітарно-гігієнічний висновок та затверджено в установленому порядку нормативно технічну документацію (пакети ТУ, ТІ):
ТУ У 15.3-01566330-235:2010 «Пасти овочево-сиркові. Технічні умови».
Технологічні ключові слова:
Технології харчової промисловості; Обробка харчових продуктів; Технологія харчових продуктів; Якість та безпека харчових продуктів; Харчування та здоров'я
Короткі коди сфер ринкового застосування:
Харчові продукти і напої; Здорова їжа; Продукти харчування повсякденного попиту; Інші харчові продукти і напої
Поточна стадія розвитку:
Промисловий зразок
Права інтелектуальної власності:
Авторські права (copyright)
Коментарі, дата і номер патенту, якщо є:
Подана заявка на патент.
Тип потрібної співпраці:
Спільна подальша розробка; Адаптація до потреб замовника; Адаптація технології на нові матеріали; Зміна існуючих технологій (установок, процесів.) потенційного партнера; Розробка і виготовлення на замовлення; Технічне консультування; Контроль якості
Тип шуканого партнера:
Овочепереробні підприємства; молочна промисловість
Сфера діяльності партнера:
Переробна, харчова промисловість
Задачі, що стоять перед партнером:
Впровадження технології у виробництво
Країни, яким надається перевага:
Україна, Росія, Євросоюз
Вид організації:
Установа
Організація / Тип компанії:
Дослідний інститут / Університет
Розмір організації - автора профілю:
> 500 співробітників
Центр, що надав профіль
Харківський державний університет харчування та торгівлі
Виявити зацікавлення
Компанія *
Контактна особа *
Країна *
Місто *
Контактувати за допомогою
Ел.скринька *
Адреса
Індекс
Телефон *
Факс
Повідомлення *
Код *


Copyright © 2008-2013 Електронна платформа UTTN
Copyright © 2013 NTTN, Innovation Network. All Rights Reserved.