русский english
Технологія виробництва бутербродних паст спеціального призначення «Енергетичний мікс плюс» (низькокалорійна)
2013-03-04
Активний до:
2014-03-05
Анотація пропозиції:
Київський національний торговельно-економічний університет (КНТЕУ) пропонує технологію виробництва харчового продукту спеціального призначення, який відноситься до харчових продуктів, зокрема до бутербродних паст, соусів, топінгів тощо і може знайти широке застосування як функціональний харчовий продукт для людей з великими фізичними та психоемоційними навантаженнями, зокрема спортсменів.
Опис пропозиції:
Бутербродні пасти серії «Енергетичний міксплюс» відносяться до висококалорійних білково-вуглеводних харчових продуктів і призначені для застосування у якості повноцінного продукту харчування, розрахованого: на людей, що потребують високобілкової їжі та мають намір збільшити вагу тіла; для осіб професії яких пов’язані з високими фізичними навантаженнями, а особливо спортсменів. Споживання даної висококалорійної серії дає змогу підвищити енергетичний статус організму, збільшити вагу тіла (за рахунок м’язової маси), збільшити інтенсивність обміну речовин, знизити втомлюваність, покращити працездатність, нормалізувати артеріальний тиск та роботу серця тощо.
До складу продукту входить: сироватковий протеїн, згущене молоко (або джем чи сироп), арахісове масло, горіхи (або суміш соняшникового та гарбузового насіння), шоколад. Крім того, продукт збагачено функціональною композицією, яка містить бурштинову кислоту, кофеїн, екстракт зеленого чаю, вітаміни А, Е та магній, кальцій і калій.
Зважаючи на те, що за основу рецептури взято концентрат білка молочної сироватки, вирішується проблема утилізації побічних продуктів молочного виробництва. Отримані продукти унікальні тим, що в результаті володіють як фізіологічно-функціональними, так і оздоровчими перевагами, оскільки є природнім джерелом незамінних амінокислот.
Інновації і переваги пропозиції:
Споживання висококалорійних серій бутербродних паст «Енергетичний міксплюс» дасть змогу спортсменам і людям з високими фізичними та психоемоційними навантаженнями урізноманітнити свій щоденний раціон, а головне – отримати комплекс важливих для них поживних речовин, які дають змогу підвищити кількість джерел енергії в організмі, активізувати анаболічні процеси у м’язах та відновлювальні процеси після м’язової діяльності тощо.
Розроблено та впроваджено у спортивну практику новий продукт функціонального харчування максимально наближений до традиційного.
Додаткова інформація (технічні подробиці)
Разова порція споживання харчового продукту спеціального призначення 150 грамів.
Технологічні ключові слова:
Харчові добавки / інгредієнти / функціональна їжа; Обробка харчових продуктів; Технологія харчових продуктів; Харчування та здоров'я; Спорт і дозвілля
Короткі коди сфер ринкового застосування:
Аптеки; Інша роздрібна торгівля; Здорова їжа; Харчові добавки/вітаміни; Продукти харчування повсякденного попиту
Поточна стадія розвитку:
Макет, дослідний зразок
Права інтелектуальної власності:
Патент отриманий
Коментарі, дата і номер патенту, якщо є:
Нормативна документація на продукт (ТУ, ТІ, рецептури) на стадії затвердження.
Патент України 2010 р.
Тип потрібної співпраці:
Ліцензійна угода; Адаптація до потреб замовника; Угода про спільне підприємство; Фінансові ресурси
Тип шуканого партнера:
Промислове підприємство
Сфера діяльності партнера:
Харчова промисловість; Кондитерська промисловість; Спортивна промисловість.
Задачі, що стоять перед партнером:
Підписання ліцензійної угоди, угоди про спільне підприємство, інвестування.
Країни, яким надається перевага:
Україна
Вид організації:
Установа
Організація / Тип компанії:
Дослідний інститут / Університет
Розмір організації - автора профілю:
> 500 співробітників
Центр, що надав профіль
Київський національний торговельно-економічний університет
Виявити зацікавлення
Компанія *
Контактна особа *
Країна *
Місто *
Контактувати за допомогою
Ел.скринька *
Адреса
Індекс
Телефон *
Факс
Повідомлення *
Код *


Copyright © 2008-2013 Електронна платформа UTTN
Copyright © 2013 NTTN, Innovation Network. All Rights Reserved.