русский english
Технологія виробництва шоколадного мусу
2013-03-04
Активний до:
2014-03-05
Анотація пропозиції:
Київський національний торговельно-економічний університет (КНТЕУ) пропонує технологію виробництва шоколадного мусу з біологічно активною добавкою, виготовленою на основі морських водоростей та продуктів їх переробки; відноситься до галузі харчової промисловості, зокрема до виробництва нових видів мусів підвищеної харчової і біологічної цінності, з підвищеним вмістом макро- і мікроелементів, особливо, йоду та селену.
КНТЕУ шукає інвесторів та партнерів для співпраці.
Опис пропозиції:
Пропонована технологія вирішує завдання виробництва солодких страв (мусу) зниженої калорійності і підвищеної харчової та біологічної цінності, із заданими фізико-хімічними властивостями, високими смаковими якостями, підвищеним вмістом йоду та інших мікроелементів, особливо селену.
Соціальний ефект від впровадження розробленого мусу полягає у забезпеченні населення продуктами оздоровчого харчування підвищеної харчової та біологічної цінності та зниженої калорійності.
Продавець технології має багаторічний досвід у науково-дослідній та виробничій сфері в галузі харчової промисловості (підтвердженням цього є більше 100 українських патентів та наукових статей).
Інновації і переваги пропозиції:
Вживання мусу сприяє нормалізації функції щитовидної залози та попередженню йоддефіцитних захворювань.
Додаткова інформація (технічні подробиці)
Запропонована технологія виробництва мусу з біологічно активною добавкою дає новий технічний результат: дозволяє отримати страви з покращеними смаковими властивостями, підвищеної харчової цінності (з підвищеним вмістом макро- та мікроелементів).
Технологічні ключові слова:
Харчові добавки / інгредієнти / функціональна їжа; Обробка харчових продуктів; Технологія харчових продуктів; Харчування та здоров'я
Короткі коди сфер ринкового застосування:
Здорова їжа; Харчові добавки/вітаміни; Продукти харчування повсякденного попиту; Ресторани швидкого харчування
Поточна стадія розвитку:
Макет, дослідний зразок
Права інтелектуальної власності:
Патент отриманий
Коментарі, дата і номер патенту, якщо є:
Патент України 2009 р.
Тип потрібної співпраці:
Ліцензійна угода; Адаптація до потреб замовника; Угода про спільне підприємство; Фінансові ресурси
Тип шуканого партнера:
Промислове підприємство
Сфера діяльності партнера:
Галузі ресторанного господарства і харчової промисловості; Кондитерська промисловість.
Задачі, що стоять перед партнером:
Підписання ліцензійної угоди, угоди про спільне підприємство, інвестування.
Країни, яким надається перевага:
Україна
Вид організації:
Установа
Організація / Тип компанії:
Дослідний інститут / Університет
Розмір організації - автора профілю:
> 500 співробітників
Центр, що надав профіль
Київський національний торговельно-економічний університет
Виявити зацікавлення
Компанія *
Контактна особа *
Країна *
Місто *
Контактувати за допомогою
Ел.скринька *
Адреса
Індекс
Телефон *
Факс
Повідомлення *
Код *


Copyright © 2008-2013 Електронна платформа UTTN
Copyright © 2013 NTTN, Innovation Network. All Rights Reserved.