русский english
Технологія виготовлення замороженого напівфабрикату
2013-03-04
Активний до:
2014-03-05
Анотація пропозиції:
Київський національний торговельно-економічний університет (КНТЕУ) пропонує технологію виготовлення швидкозамарожених фаршированих баклажанів, яка відноситься до харчової промисловості, а саме до консервування плодоовочевої сировини шляхом заморожування.
КНТЕУ шукає інвесторів та партнерів для співпраці.
Опис пропозиції:
В основу виготовлення швидкозамарожених фаршированих баклажанів поставлене завдання розширити асортимент функціональних напівфабрикатів, які призначені для споживання широкими верствами населення та готові до споживання після нетривалої кулінарної обробки. Функціональні властивості нового виду замороженого напівфабрикату зумовлені вмістом харчових волокон, мінеральних речовин, вітаміну С.
Продавець технології має багаторічний досвід у науково-дослідній та виробничій сфері в галузі харчової промисловості (підтвердженням цього є більше 100 українських патентів та наукових статей).
Інновації і переваги пропозиції:
Відмінність рецептури суміші для морозива, яка заявляється, полягає у додатковому введенні до її складу гліцерину (з урахуванням коефіцієнту солодкості).
Використання гліцерину у складі суміші морозива для спортсменів обумовлено його здатністю утримувати в організмі людини вологу, що може бути використано при комплексі засобів підвищення працездатності і поліпшення терморегуляції організму людини при високих фізичних навантаженнях та тепловому стресі.
Додаткове введення гліцерину дозволило отримати морозиво з кремовою консистенцією, через здатність гліцерину знижувати температуру заморожування продукту.
Пропонований харчовий продукт не є токсичним, його часте споживання не призведе до звикання, не містять у своєму складі речовин, заборонених Медичним кодексом міжнародного олімпійського комітету й Антидопінговим кодексом олімпійського руху.
Щоденне споживання не призводить до звикання.
Додаткова інформація (технічні подробиці)
Морозиво може бути покрито глазур’ю або полите топінгом (солодким соусом). Суміш для приготування морозива може бути вершковою, або пломбірною, або молочною.
Запропонована рецептура суміші для морозива спеціального призначення може вироблятися на традиційному обладнанні за традиційною технологією.
Технологічні ключові слова:
Харчові добавки / інгредієнти / функціональна їжа; Обробка харчових продуктів; Технологія харчових продуктів; Харчування та здоров'я; Спорт і дозвілля
Короткі коди сфер ринкового застосування:
Аптеки; Інша роздрібна торгівля; Здорова їжа; Харчові добавки/вітаміни; Продукти харчування повсякденного попиту
Поточна стадія розвитку:
Макет, дослідний зразок
Права інтелектуальної власності:
Патент отриманий
Коментарі, дата і номер патенту, якщо є:
Патент України 2008 р.
Тип потрібної співпраці:
Ліцензійна угода; Адаптація до потреб замовника; Угода про спільне підприємство; Фінансові ресурси
Тип шуканого партнера:
Промислове підприємство
Сфера діяльності партнера:
Спортивна промисловість; Харчова промисловість (морозиво).
Задачі, що стоять перед партнером:
Підписання ліцензійної угоди, угоди про спільне підприємство, інвестування.
Країни, яким надається перевага:
Україна
Вид організації:
Установа
Організація / Тип компанії:
Дослідний інститут / Університет
Розмір організації - автора профілю:
> 500 співробітників
Центр, що надав профіль
Київський національний торговельно-економічний університет
Виявити зацікавлення
Компанія *
Контактна особа *
Країна *
Місто *
Контактувати за допомогою
Ел.скринька *
Адреса
Індекс
Телефон *
Факс
Повідомлення *
Код *


Copyright © 2008-2013 Електронна платформа UTTN
Copyright © 2013 NTTN, Innovation Network. All Rights Reserved.