русский english
Технологія харчових натуральних ароматизаторів із ефірих олій
2012-03-12
Активний до:
2013-03-13
Анотація пропозиції:
Університет міста Київа пропонує технологію отримання натуральних ароматизаторів на основі ефірних олій. Натуральні ароматизатори відрізняються високими органолептичними і фізико-хімічними показниками якості та значним вмістом ароматичної основи, що дозволяє
до 100 разів зменшити їх кількість у порівнянні з традиційними ароматизаторами, які застосовуються при виробництві харчових продуктів. Автори шукають партнерів.
Опис пропозиції:
Технологія забезпечується застосуванням інноваційних технологічних рішень, використанням лише натуральної сировини та конструюванням складу ароматизаторів із заздалегідь спланованими ароматичними властивостями, що дає можливість отримувати серії ароматизаторів різних ароматичних властивостей з однієї ефірної олії. Технологія дозволяє створювати вишукані та елітні ароматичні напрямки в коонструюванні яких поєднуються інформаційні технолоії з мистецтвом флейвориста. Ароматизатори мають довготривалий термін зберігання.
Інновації і переваги пропозиції:
Натуральні ароматизатори мають широкий спектр застосування у харчових виробництвах, а саме: лікеро-горілчаному, кондитерському, м"ясо-молочному, рибному та виробництві ферментованих та безалкогольних напоїв, харчових концентратів, соусів, кетчупів, майонезів тощо. Собівартість ароматизаторів не перевищує вартості сучасних аналогів, а застосування незначної їх кількості суттєво знижує собівартість готової продукції.
Додаткова інформація (технічні подробиці)
Особливістю технології є проведення вакуумної перегонки з отриманням вузьких фракцій ефірних олій без високих енергетичних витрат та застосування програмного забезпечення контролю за виробництвом. Застосування газової хроматографії гарантує високу якість натуральних ароматизаторів.
Технологічні ключові слова:
Технології харчової промисловості; Харчові добавки / інгредієнти / функціональна їжа; Технологія харчових продуктів
Короткі коди сфер ринкового застосування:
Харчові продукти і напої; Харчові добавки/вітаміни; Інші харчові продукти і напої
Поточна стадія розвитку:
Промисловий зразок
Права інтелектуальної власності:
Патент отриманий
Коментарі, дата і номер патенту, якщо є:
Пат. №11359 Україна, 15.12.2005
Пат. №18131 Україна, 16.10.2006
Пат. №21067 Україна, 15.02.2007
Пат. №21068 Україна, 15.02.2007
Пат. №20090 Україна, 23.06.2009
Тип потрібної співпраці:
Випробовування нових застосувань; Принципово новий процес; Розробка і виготовлення на замовлення; Технічне консультування
Тип шуканого партнера:
Підприємства офірно-олійної, лікерно-горілчаної, безалкогольної, молочної та хлібопекарської, кондитерської, м"ясної промисловості тощо.
Сфера діяльності партнера:
Виробництво ефірних олій, ароматизаторів та харчової продукції.
Задачі, що стоять перед партнером:
Впровадження технології у виробництво.
Країни, яким надається перевага:
Україна, СНД, Чехія та інші країни Європи.
Вид організації:
Установа
Організація / Тип компанії:
Дослідний інститут / Університет
Розмір організації - автора профілю:
< 10 співробітників
Центр, що надав профіль
Національний університет харчових технологій
Виявити зацікавлення
Компанія *
Контактна особа *
Країна *
Місто *
Контактувати за допомогою
Ел.скринька *
Адреса
Індекс
Телефон *
Факс
Повідомлення *
Код *


Copyright © 2008-2013 Електронна платформа UTTN
Copyright © 2013 NTTN, Innovation Network. All Rights Reserved.