русский english
Технології ферментованих напоїв на основі меду.
2012-02-14
Активний до:
2013-02-14
Анотація пропозиції:
Університет м.Києва пропонує технологію трьох груп медових ферментованих напоїв: безалкогольних, слабоалкогольних та алкогольних. Використання меду як основної сировини обумовлює високі споживчі характеристики продукції. Якісний склад напоїв дозволяє поповнити організм людини дефіцитними біологічно активними речовинами.
Розробники шукають партнерів для впровадження технологій.
Опис пропозиції:
Основна відміна та перевага розроблених напоїв над звичайними напоями купажування полягає в тому, що біологічно активні речовини не вносяться штучно, а утворюються в процесі бродіння. Як основну сировину передбачається використовувати різні види меду, а також натуральну сировину рослинного походження ( продукти переробки плодів та ягід, зернових культур, пряно-ароматичних та лікарських рослин).
Інновації і переваги пропозиції:
Це абсолютно новий продукт, який має високу харчову цінність і, на відміну від багатьох країн світу, не представлений в України, як вид напоїв, що мають необхідні для нормального функціонування організму людини біологічно активні речовини.
Додаткова інформація (технічні подробиці)
Технологічні ключові слова:
Технологія виробництва напоїв; Харчування та здоров'я
Короткі коди сфер ринкового застосування:
Харчові продукти і напої; Інші харчові продукти і напої
Поточна стадія розвитку:
Макет, дослідний зразок
Права інтелектуальної власності:
Патент отриманий
Коментарі, дата і номер патенту, якщо є:
Патент №55097 від 10.12.2010 року
Тип потрібної співпраці:
Ліцензійна угода; Спільна подальша розробка; Випробовування нових застосувань; Адаптація до потреб замовника; Принципово новий процес; Технічне консультування; Фінансові ресурси
Тип шуканого партнера:
Підприємства харчової промисловості
Сфера діяльності партнера:
Виробництво безалкогольних і алкогольних напоїв
Задачі, що стоять перед партнером:
Забезпечення впровадження технології
Країни, яким надається перевага:
Україна, СНД
Вид організації:
Підприємство
Організація / Тип компанії:
Дослідний інститут / Університет
Розмір організації - автора профілю:
> 500 співробітників
Центр, що надав профіль
Національний університет харчових технологій
Виявити зацікавлення
Компанія *
Контактна особа *
Країна *
Місто *
Контактувати за допомогою
Ел.скринька *
Адреса
Індекс
Телефон *
Факс
Повідомлення *
Код *


Copyright © 2008-2013 Електронна платформа UTTN
Copyright © 2013 NTTN, Innovation Network. All Rights Reserved.