русский english
Технологія соусів емульсійного типу із використанням йодобілкових комплексів
2014-04-29
Активний до:
2015-04-30
Анотація пропозиції:
Харківський державний університет харчування та торгівлі, що спеціалізується в галузі освітніх послуг та наукових розробок, запропонував технологію соусів емульсійного типу із використанням йодобілкових комплексів, за рахунок використання добавки йодобілкової, що представляє собою стійкий комплекс йоду із яєчним білком. Університет шукає партнерів для впровадження технології у виробництво.
Опис пропозиції:
Технологія соусів емульсійного типу із використанням йодобілкових комплексів передбачає використання у їх складі добавки йодобілкової – носія біоорганічних сполук йоду, засвоюваних організмом людини. Це дозволяє отримати продукт зі збалансованим хімічним складом, багатим на незамінні нутрієнти, а саме йод.
Інновації і переваги пропозиції:
Запропоновано новий продукт масового споживання, що характеризується підвищеною харчовою та біологічною цінністю. Виробництво продукту є перспективним з погляду оздоровчих характеристик, що значно впливають на конкурентоздатність продукту.
Технологія забезпечена затвердженою нормативною документацією.
Додаткова інформація (технічні подробиці)
Соуси емульсійного типу із добавкою йодобілковою можуть вироблятися на традиційному обладнанні.
Технологічні ключові слова:
Технології харчової промисловості; Харчові добавки / інгредієнти / функціональна їжа; Технологія харчових продуктів; Харчування та здоров'я
Короткі коди сфер ринкового застосування:
Харчові продукти і напої; Здорова їжа; Харчові добавки/вітаміни; Продукти харчування повсякденного попиту; Інші харчові продукти і напої
Поточна стадія розвитку:
Промисловий зразок
Права інтелектуальної власності:
Патент отриманий
Коментарі, дата і номер патенту, якщо є:
-
Тип потрібної співпраці:
Угода про спільне підприємство; Новий спосіб використання існуючої виробничої лінії
Тип шуканого партнера:
Підприємства з виробництва харчових продуктів.
Сфера діяльності партнера:
Переробна промисловість; харчова промисловість.
Задачі, що стоять перед партнером:
Впровадження технології у виробництво.
Країни, яким надається перевага:
Україна, Росія, країни СНД.
Вид організації:
Установа
Організація / Тип компанії:
Дослідний інститут / Університет
Розмір організації - автора профілю:
> 500 співробітників
Центр, що надав профіль
Харківський державний університет харчування та торгівлі
Виявити зацікавлення
Компанія *
Контактна особа *
Країна *
Місто *
Контактувати за допомогою
Ел.скринька *
Адреса
Індекс
Телефон *
Факс
Повідомлення *
Код *


Copyright © 2008-2013 Електронна платформа UTTN
Copyright © 2013 NTTN, Innovation Network. All Rights Reserved.