русский english
Технологія добавки збагачувальної білково-мінеральної (йодобілкової)
2013-12-20
Активний до:
2014-12-21
Анотація пропозиції:
Харківський державний університет харчування та торгівлі, що спеціалізується в галузі освітніх послуг та наукових розробок, запропонував технологію йодобілкової добавки (білок курячих яєць або меланж та йодуючий агент). Добавка має підвищену харчову і біологічну цінність та може входити до складу харчового продукту як оздоровчий компонент що компенсує йодний дефіцит та здійснює регулювання йодного обміну в організмі людині. Університет шукає партнерів для впровадження технології у виробництво.
Опис пропозиції:
Технологія добавки збагачувальної білково-мінеральної (йодобілкової) передбачає використання у їх складі білка курячих яєць або меланжу та йодуючого агента. Це дозволяє отримати продукт зі збалансованим хімічним складом збагаченим на йод. Йодобілкова добавка володіє високими функціонально-технологічними характеристиками та оздоровчими властивостями, має високу харчову та біологічну цінність.
Інновації і переваги пропозиції:
Запропоновано новий продукт масового споживання, що характеризується підвищеною харчовою та біологічною цінністю з покращеними дієтичними властивостями на основі природної сировини вітчизняного походження, які можуть використовуватися широкими верстами населення для профілактики йододефіциту. Виробництво продукту є перспективним з погляду оздоровчих характеристик, що значно впливають на конкурентоздатність продукту.
Технологія забезпечена затвердженою нормативною документацією.
Додаткова інформація (технічні подробиці)
Технологічні ключові слова:
Технології харчової промисловості; Харчові добавки / інгредієнти / функціональна їжа; Технологія харчових продуктів; Харчування та здоров'я
Короткі коди сфер ринкового застосування:
Харчові продукти і напої; Здорова їжа; Харчові добавки/вітаміни; Продукти харчування повсякденного попиту; Інші харчові продукти і напої
Поточна стадія розвитку:
Промисловий зразок
Права інтелектуальної власності:
Патент отриманий
Коментарі, дата і номер патенту, якщо є:
Є патент України на корисну модель.
Тип потрібної співпраці:
Угода про спільне підприємство; Новий спосіб використання існуючої виробничої лінії
Тип шуканого партнера:
Підприємства з виробництва харчових продуктів.
Сфера діяльності партнера:
Переробна промисловість; харчова промисловість.
Задачі, що стоять перед партнером:
Впровадження технології у виробництво.
Країни, яким надається перевага:
Україна, Росія, країни СНД.
Вид організації:
Установа
Організація / Тип компанії:
Дослідний інститут / Університет
Розмір організації - автора профілю:
> 500 співробітників
Центр, що надав профіль
Харківський державний університет харчування та торгівлі
Виявити зацікавлення
Компанія *
Контактна особа *
Країна *
Місто *
Контактувати за допомогою
Ел.скринька *
Адреса
Індекс
Телефон *
Факс
Повідомлення *
Код *


Copyright © 2008-2013 Електронна платформа UTTN
Copyright © 2013 NTTN, Innovation Network. All Rights Reserved.