русский english
Технологія напівфабрикату білково-мінерального
2013-12-20
Активний до:
2014-12-21
Анотація пропозиції:
Харківський державний університет харчування та торгівлі, що спеціалізується в галузі освітніх послуг та наукових розробок, запропонував технологію напівфабрикату білково-мінерального (стійкий комплекс кальцію із колагеновими білками вторинної м’ясної сировини) використання якого є доцільним в технологіях оздоровчих продуктів харчування з метою регулювання вмісту ессенціальних нутрієнтів, зокрема біоорганічного кальцію. Університет шукає партнерів для впровадження технології у виробництво.
Опис пропозиції:
Технологія напівфабрикату білково-мінерального реалізується шляхом утворення хелатного з’єднання кальцію із органічним матриксом (колагеновими білками) і забезпечує підвищений вміст органічно зв’язаного кальцію у готовому напівфабрикаті на рівні 7,5 %. Напівфабрикат білково-мінеральний володіє високими функціонально-технологічними характеристиками та оздоровчими властивостями, має високу харчову та біологічну цінність.
Інновації і переваги пропозиції:
Використання білково-мінерального напівфабрикату в технологіях продуктів харчування та кулінарних виробів дозволяє зменшити собівартість продукції шляхом використання дешевої колагеновмісної сировини із високими функціонально-технологічними показниками, збагатити вироби біоорганічними сполуками кальцію, оптимізуючи при цьому співвідношення мінеральних компонентів в готовому продукті та сприяючи підвищенню його харчової та біологічної цінності.
Технологія забезпечена затвердженою нормативною документацією.
Додаткова інформація (технічні подробиці)
Виробництво напівфабрикату білково-мінерального не потребує спеціального обладнання і може бути реалізовано у виробничих цехах закладів ресторанного господарства та підприємств харчової галузі.
Технологічні ключові слова:
Технології харчової промисловості; Харчові добавки / інгредієнти / функціональна їжа; Технологія харчових продуктів; Харчування та здоров'я
Короткі коди сфер ринкового застосування:
Харчові продукти і напої; Здорова їжа; Продукти харчування повсякденного попиту
Поточна стадія розвитку:
Промисловий зразок
Права інтелектуальної власності:
Патент отриманий
Коментарі, дата і номер патенту, якщо є:
Є патент України на корисну модель.
Тип потрібної співпраці:
Угода про спільне підприємство; Новий спосіб використання існуючої виробничої лінії
Тип шуканого партнера:
Підприємства з виробництва харчових продуктів, заклади ресторанного господарства.
Сфера діяльності партнера:
Переробна промисловість; харчова промисловість, заклади ресторанного господарства.
Задачі, що стоять перед партнером:
Впровадження технології у виробництво.
Країни, яким надається перевага:
Україна, Росія, країни СНД.
Вид організації:
Установа
Організація / Тип компанії:
Дослідний інститут / Університет
Розмір організації - автора профілю:
> 500 співробітників
Центр, що надав профіль
Харківський державний університет харчування та торгівлі
Виявити зацікавлення
Компанія *
Контактна особа *
Країна *
Місто *
Контактувати за допомогою
Ел.скринька *
Адреса
Індекс
Телефон *
Факс
Повідомлення *
Код *


Copyright © 2008-2013 Електронна платформа UTTN
Copyright © 2013 NTTN, Innovation Network. All Rights Reserved.