русский english
Технологія розробки стандартів повсякденного обслуговування в закладах ресторанного господарства
2014-11-26
Активний до:
2015-11-27
Анотація пропозиції:
Університет (м.Харків), що спеціалізується в галузі освітніх послуг та наукових розробок, запропонував основні положення із розробки стандартів повсякденного обслуговування в закладах ресторанного господарства, що дозволить підприємствам забезпечити контроль за процесом повсякденного обслуговування споживачів, досягти високої якості послуг та забезпечити економічний успіх закладу. Організація шукає партнерів для реалізації спільних комерційних, консалтингових та тренінгових проектів.
Опис пропозиції:
Запропонована технологія розробки стандартів повсякденного обслуговування в закладах ресторанного господарства, систематизовані та структуровані вимоги та правила, які повинні містити стандарти повсякденного обслуговування. Висвітлені основні питання сервісного обслуговування, формування загальних принципів повсякденного обслуговування у закладах ресторанного господарства.
Приведені рекомендації щодо розробки стандартів повсякденного обслуговування можуть бути розширені та уточнені в залежності від концепції, місії та цілей діяльності закладу ресторанного господарства.
Інновації і переваги пропозиції:
Впровадження стандартів повсякденного обслуговування в закладах ресторанного господарства є важливим елементом системи управління якістю. Вони мають за мету зниження ймовірності помилок у функціональній якості і забезпечення сталості високої якості повсякденного обслуговування. Стандарти повсякденного обслуговування докладно закріплюють виробничі обов'язки за окремими підрозділами, службами, посадовими особами закладу ресторанного господарства, визначають порядок їх взаємодії та субординації, регламентують процес виконання різних операцій при наданні тих чи інших послуг.
Додаткова інформація (технічні подробиці)
Технологічні ключові слова:
Стандарти; Стандарти якості
Короткі коди сфер ринкового застосування:
Ресторани швидкого харчування; Інші ресторани; Готелі і курорти
Поточна стадія розвитку:
НДР, лабораторні випробування
Права інтелектуальної власності:
Авторські права (copyright)
Коментарі, дата і номер патенту, якщо є:
-
Тип потрібної співпраці:
Спільна подальша розробка; Адаптація до потреб замовника; Фінансові ресурси
Тип шуканого партнера:
Підприємства ресторанного господарства. Комерційні, консалтингові та тренінгові підприємства.
Сфера діяльності партнера:
Ресторанне господарство
Задачі, що стоять перед партнером:
Впровадження у виробництво. Реалізації спільних комерційних, консалтингових та тренінгових проектів.
Країни, яким надається перевага:
Країни СНД, Україна
Вид організації:
Установа
Організація / Тип компанії:
Дослідний інститут / Університет
Розмір організації - автора профілю:
> 500 співробітників
Центр, що надав профіль
Харківський державний університет харчування та торгівлі
Виявити зацікавлення
Компанія *
Контактна особа *
Країна *
Місто *
Контактувати за допомогою
Ел.скринька *
Адреса
Індекс
Телефон *
Факс
Повідомлення *
Код *


Copyright © 2008-2013 Електронна платформа UTTN
Copyright © 2013 NTTN, Innovation Network. All Rights Reserved.