русский english
Технологія желе, збагаченого вітаміном С
2017-12-19
Активний до:
2018-12-20
Анотація пропозиції:
Фахівці ХДУХТ (м. Харків, Україна) пропонують технологію желе підвищеної харчової цінності. Дана технологія дозволяє розширити асортимент желейної продукції та зменшити вмісту цукру в ній, а також підвищити харчову цінність готового продукту
Університет шукає інвесторів і партнерів для впровадження технології у виробництво.
Опис пропозиції:
Розроблено та запропоновано технологію желе, що виготовляється на основі желатини та концентрату яблучного соку, з додаванням вітаміну С. Розроблена технологія желе сприяє формуванню асортименту желе підвищеної харчової цінності для збагачення раціонів населення України вітаміном С, який не синтезується в організмі, є дефіцитним у раціонах харчування та необхідний для забезпечення імунного статусу організму людини.
Інновації і переваги пропозиції:
Розроблена технологія желе відрізняється введенням у рецептуру желе аскорбінової кислоти та забезпечує наявність у готовому виробі вітаміну С, який 100 % зберігається при виробництві і в процесі зберігання виробу.
Додаткова інформація (технічні подробиці)
Розроблене желе підвищеної цінності характеризується наступними фізико-хімічними показниками: масова частка розчинних сухих речовин 27%, масова частка титрованих кислот у перерахунку на яблучну кислоту 1%, масова частка сорбінової кислоти 0,1%, масова частка вітаміну С 0,045...0,075%.
Технологічні ключові слова:
Технології харчової промисловості; Харчові добавки / інгредієнти / функціональна їжа; Технологія харчових продуктів
Короткі коди сфер ринкового застосування:
Харчові продукти і напої; Харчові добавки/вітаміни; Продукти харчування повсякденного попиту
Поточна стадія розвитку:
Макет, дослідний зразок
Права інтелектуальної власності:
Авторські права (copyright)
Коментарі, дата і номер патенту, якщо є:
-
Тип потрібної співпраці:
Ліцензійна угода; Спільна подальша розробка; Адаптація до потреб замовника
Тип шуканого партнера:
Підприємства кондитерської промисловості
Сфера діяльності партнера:
Виробництво готових виробів та напівфабрикатів
Задачі, що стоять перед партнером:
Впровадження технології
Країни, яким надається перевага:
Білорусь, Україна, країни ЄС
Вид організації:
Установа
Організація / Тип компанії:
Дослідний інститут / Університет
Розмір організації - автора профілю:
> 500 співробітників
Центр, що надав профіль
Харківський державний університет харчування та торгівлі
Виявити зацікавлення
Компанія *
Контактна особа *
Країна *
Місто *
Контактувати за допомогою
Ел.скринька *
Адреса
Індекс
Телефон *
Факс
Повідомлення *
Код *


Copyright © 2008-2013 Електронна платформа UTTN
Copyright © 2013 NTTN, Innovation Network. All Rights Reserved.