русский english
Монографія «Теорія та практика використання емульгаторів ацилгліцеринної природи у технологіях м’ясних виробів»
2015-12-01
Активний до:
2016-12-01
Анотація пропозиції:
Фахівці ХДУХТ (м. Харків) пропонують монографію, в якій узагальнено результати багаторічних досліджень з теоретичного та практичного обґрунтування технологій м’ясних січених виробів стабільної якості з емульгаторами ацилгліцеринної природи. Автори шукають партнерів (освітня установа, видавництво) для розповсюдження видання викладачам, аспірантам і студентам, інвесторів (підприємства з виробництва напівфабрикатів, заготівельні і переробні підприємства) для впровадження розробок у виробництво
Опис пропозиції:
Монографія складається з п’яти розділів, в яких висвітлено сучасні напрями розвитку технологій м’ясних січених виробів, науково обґрунтовано технології емульгаторів ацилгліцеринної природи, м’ясних січених виробів, напівфабрикатів м’ясних січених заморожених з емульгаторами ацилгліцеринної природи, розкрито технологічні аспекти виробництва продукції з емульгаторами ацилгліцеринної природи
Інновації і переваги пропозиції:
Практична спрямованість роботи передбачає зацікавленість фахівців м’ясопереробної галузі та закладів ресторанного господарства. Розроблені й описані технології дозволяють забезпечити ефективну переробку м’ясної сировини, у тому числі можливість залучати до технологічного циклу виробництва м’ясну сировину з підвищеним вмістом жиру і вологи, низькими функціонально-технологічними властивостями; забезпечити високі споживні властивості нової продукції; задовольнити потреби підприємств харчової галузі у вітчизняних моно- і діацилгліцеринах жирних кислот, в яких збережено ессенціальні біологічно-активні компоненти, уповільнено процеси термоокиснення і термополімеризації
Додаткова інформація (технічні подробиці)
Емульгатори ацилгліцеринної природи мають вагомі переваги порівняно з існуючими аналогам: містять підвищену кількість фракцій ліпідів ― ДАГ ПНЖК, які виявляють бактерицидні властивості, і МАГ, що є інгібіторами автоокиснення, термополімеризації; 83,4% ненасичених жирних кислот у цис-формі (більшою мірою сприяють засвоєнню організмом білкового Нітрогену), у тому числі 59,7% w-6 ПНЖК ― лінолевої кислоти; не містять транс-ізомерів
Технологічні ключові слова:
Друк; Харчові добавки / інгредієнти / функціональна їжа; Технологія харчових продуктів; Освіта, навчання
Короткі коди сфер ринкового застосування:
Здорова їжа; Харчові добавки/вітаміни; Продукти харчування повсякденного попиту; Інші харчові продукти і напої; Освіта, навчальні посібники і канцтовари
Поточна стадія розвитку:
Вже на ринку
Права інтелектуальної власності:
Авторські права (copyright)
Коментарі, дата і номер патенту, якщо є:
Патент України на корисну модель
Тип потрібної співпраці:
Розробка і виготовлення на замовлення; Фінансові ресурси
Тип шуканого партнера:
Освітня установа, видавництво; Підприємства з виробництва напівфабрикатів, заготівельні і переробні підприємства
Сфера діяльності партнера:
Освітні послуги; оліє-жирова, харчова промисловість
Задачі, що стоять перед партнером:
Друкарські послуги; застосування монографії у навчальному процесі підготовки фахівців та перепідготовці кадрів; впровадження технології у виробництво
Країни, яким надається перевага:
Білорусь, Україна, Росія
Вид організації:
Установа
Організація / Тип компанії:
Дослідний інститут / Університет
Розмір організації - автора профілю:
> 500 співробітників
Центр, що надав профіль
Харківський державний університет харчування та торгівлі
Виявити зацікавлення
Компанія *
Контактна особа *
Країна *
Місто *
Контактувати за допомогою
Ел.скринька *
Адреса
Індекс
Телефон *
Факс
Повідомлення *
Код *


Copyright © 2008-2013 Електронна платформа UTTN
Copyright © 2013 NTTN, Innovation Network. All Rights Reserved.