русский english
Спосіб виготовлення варено-копчених ковбасних виробів
2015-11-25
Активний до:
2016-11-25
Анотація пропозиції:
Представлений спосіб виробництва варено-копчених ковбасних виробів відноситься до галузі харчової промисловості.
Даний спосбі реалізовано шляхом використання у складі варено-копчених ковбасних виробів напівфабрикату білково-мінерального. Реалізація даного способу виробництва варено-копчених ковбасних виробів дає можливість надати продукту оздоровчих властивостей, за рахунок формування заданого мінерального складу.
Опис пропозиції:
Розроблено спосіб виготовлення варено-копчених ковбасних виробів підвищеної якості шляхом використання у їх складі напівфабрикату білково-мінерального у кількості 2…15% від маси м’яса, що забезпечує збільшення харчової
цінності готової продукції за рахунок підвищення вмісту засвоюваних органічних сполук кальцію.
Інновації і переваги пропозиції:
Відмінність даного способу виробництва варено-копчених ковбасних виробів, полягає у додаванні на стадії подрібнення на кутері або перемішування компонентів додатково напівфабрикату білково-мінерального у кількості
2...15% від маси м'яса, що виготовляється на основі гідролізованої свинячої шкіри та мінеральних сполук магнію та кальцію. Одержані варено-копчені ковбасні вироби характеризуються покращеними споживними характеристиками, зокрема збільшенням харчової цінності готової продукції за рахунок підвищення вмісту засвоюваних органічних сполук кальцію.
Додаткова інформація (технічні подробиці)
Введення нового рецептурного компоненту відбувається на стадії подрібнення на кутері або перемішування ковбасного фаршу
Технологічні ключові слова:
Технології харчової промисловості; Харчові добавки / інгредієнти / функціональна їжа; Технологія харчових продуктів
Короткі коди сфер ринкового застосування:
Харчові продукти і напої; Харчові добавки/вітаміни; Продукти харчування повсякденного попиту
Поточна стадія розвитку:
Промисловий зразок
Права інтелектуальної власності:
Патент отриманий
Коментарі, дата і номер патенту, якщо є:
Патент України на корисну модель 2015 рік.
Тип потрібної співпраці:
Ліцензійна угода; Спільна подальша розробка; Адаптація до потреб замовника; Адаптація технології на нові матеріали
Тип шуканого партнера:
Підприємства м’ясопереробної промисловості
Сфера діяльності партнера:
Впровадження продовольних товарів
Задачі, що стоять перед партнером:
Впровадження способу виготовлення
Країни, яким надається перевага:
Україна, країни СНД та Євросоюзу, інші країни.
Вид організації:
Установа
Організація / Тип компанії:
Дослідний інститут / Університет
Розмір організації - автора профілю:
> 500 співробітників
Центр, що надав профіль
Харківський державний університет харчування та торгівлі
Виявити зацікавлення
Компанія *
Контактна особа *
Країна *
Місто *
Контактувати за допомогою
Ел.скринька *
Адреса
Індекс
Телефон *
Факс
Повідомлення *
Код *


Copyright © 2008-2013 Електронна платформа UTTN
Copyright © 2013 NTTN, Innovation Network. All Rights Reserved.