русский english
Спосіб виготовлення варених ковбасних виробів
2015-11-25
Активний до:
2016-11-25
Анотація пропозиції:
Університет (ХДУХТ), м. Харків, що спеціалізується в галузі наукових розробок та освітніх послуг, запропонував спосіб виготовлення варених ковбасних виробів підвищеної якості , що забезпечує збільшення харчової цінності готової продукції за рахунок підвищення вмісту засвоюваних органічних сполук кальцію. Університет шукає інвесторів і партнерів для впровадження спосібу у виробництво.
Опис пропозиції:
Розроблений спосіб виготовлення варених ковбасних виробів передбачає введення до їх складу на стадії подрібнення напівфабрикату білково-мінерального у кількості 2...15% від маси м'яса, що виготовляється на основі гідролізованої свинячої шкіри та мінеральних сполук магнію та кальцію. Така технологія забезпечує безвідходне виробництво без залучення додаткового устаткування чи переобладнання м’ясопереробних виробництв, а також високі споживчі властивості готових виробів.
Інновації і переваги пропозиції:
Розроблені варені ковбасні вироби відрзняються від традиційних використанням у їх складі напівфабрикату білково-мінерального. Одержані варені ковбасні вироби характеризуються покращеними споживними характеристиками, зокрема збільшенням харчової цінності готової продукції за рахунок підвищення вмісту засвоюваних органічних сполук кальцію. Крім того, використання у складі розроблених варених ковбасних виробів напівфабрикату білково-мінерального забезпечує зменшення собівартості готової продукції.
Додаткова інформація (технічні подробиці)
Введення нового рецептурного компоненту відбувається на стадії подрібнення на кутері або перемішування ковбасного фаршу
Технологічні ключові слова:
Технології харчової промисловості; Харчові добавки / інгредієнти / функціональна їжа; Технологія харчових продуктів
Короткі коди сфер ринкового застосування:
Харчові продукти і напої; Харчові добавки/вітаміни; Продукти харчування повсякденного попиту
Поточна стадія розвитку:
Макет, дослідний зразок
Права інтелектуальної власності:
Патент отриманий
Коментарі, дата і номер патенту, якщо є:
Патент України на корисну модель 2015 рік.
Тип потрібної співпраці:
Ліцензійна угода; Спільна подальша розробка; Адаптація до потреб замовника; Адаптація технології на нові матеріали
Тип шуканого партнера:
Підприємства м’ясопереробної промисловості
Сфера діяльності партнера:
Виробництво продовольчих товарів
Задачі, що стоять перед партнером:
Впровадження способу виготовлення
Країни, яким надається перевага:
Україна, країни СНД та Євросоюзу, інші країни.
Вид організації:
Установа
Організація / Тип компанії:
Дослідний інститут / Університет
Розмір організації - автора профілю:
> 500 співробітників
Центр, що надав профіль
Харківський державний університет харчування та торгівлі
Виявити зацікавлення
Компанія *
Контактна особа *
Країна *
Місто *
Контактувати за допомогою
Ел.скринька *
Адреса
Індекс
Телефон *
Факс
Повідомлення *
Код *


Copyright © 2008-2013 Електронна платформа UTTN
Copyright © 2013 NTTN, Innovation Network. All Rights Reserved.